Li Ling について
College of Food Science and Biological Engineering, Tianjin Agricultural University, Tianjin, China について
Li Ling について
Tianjin Engineering and Technology Research Centre of Agricultural Products Processing, Tianjin, China について
Zhang Yinyin について
College of Horticulture and Landscape, Tianjin Agricultural University, Tianjin, China について
Fan Xiaolan について
College of Horticulture and Landscape, Tianjin Agricultural University, Tianjin, China について
Wang Jidong について
Commercial and Trading Company Limited, Beijing-Capital International Airport, Beijing, China について
Liang Liya について
College of Food Science and Biological Engineering, Tianjin Agricultural University, Tianjin, China について
Liang Liya について
Tianjin Engineering and Technology Research Centre of Agricultural Products Processing, Tianjin, China について
Yan Shijie について
College of Food Science and Biological Engineering, Tianjin Agricultural University, Tianjin, China について
Yan Shijie について
Tianjin Engineering and Technology Research Centre of Agricultural Products Processing, Tianjin, China について
Xiao Lixia について
School of Food Science and Engineering of Yangzhou University, Yangzhou, China について
Journal of Food Processing and Preservation について
褐変 について
活性酸素 について
高速冷却 について
カタラーゼ について
リポキシゲナーゼ について
グルタチオンレダクターゼ について
果物 について
スーパーオキシドジスムターゼ について
農民 について
ペルオキシダーゼ について
脂質過酸化 について
細胞膜損傷 について
果実とその加工品 について
貯蔵 について
ナシ について
活性酸素 について
代謝 について
褐変 について