Long Chuannan について
Jiangxi Key Laboratory of Bioprocess Engineering, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Long Chuannan について
School of Life Science, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Cui Jingjing について
Jiangxi Key Laboratory of Organic Chemistry, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Xie Shaobin について
School of Life Science, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Zhang Dongsheng について
School of Life Science, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Liu Mengmeng について
School of Life Science, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Zhang Zhe について
Jiangxi Key Laboratory of Bioprocess Engineering, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Zhang Zhe について
School of Life Science, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Huang Zhiwei について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, People’s Republic of China について
Zeng Bin について
Jiangxi Key Laboratory of Bioprocess Engineering, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
Zeng Bin について
School of Life Science, Jiangxi Science and Technology Normal University, Nanchang, People’s Republic of China について
3 Biotech について
Aspergillus oryzae について
α-アミラーゼ について
クローン について
イントロン について
Monascus について
タンパク質 について
野生型 について
加水分解 について
遺伝子 について
インキュベート について
アミラーゼ について
色素 について
グリコシド結合ヒドロラーゼ について
ゲノム について
澱粉 について
α-アミラーゼ について
Monascus ruber について
Monascus色素 について
澱粉分解 について
酵素一般 について
α-アミラーゼ について
Monascus について
色素 について
促進 について
米 について
澱粉分解 について