Tan Xian Wen について
Department of Cell Chemistry, Okayama University Graduate School of Medicine, Dentistry, and Pharmaceutical Sciences, Okayama, Japan について
Kobayashi Kazuko について
Collaborative Research Center for OMIC, Okayama University Graduate School of Medicine, Dentistry, and Pharmaceutical Sciences, Okayama, Japan について
Shen Lianhua について
Department of Pathophysiology, Zunyi Medical University, Guizhou, China について
Inagaki Junko について
Department of Cell Chemistry, Okayama University Graduate School of Medicine, Dentistry, and Pharmaceutical Sciences, Okayama, Japan について
Ide Masahiro について
Department of Cell Chemistry, Okayama University Graduate School of Medicine, Dentistry, and Pharmaceutical Sciences, Okayama, Japan について
Ide Masahiro について
Food Function Research Team, Saito Laboratories, Japan Food Research Laboratories, Osaka, Japan について
Hwang Siaw San について
School of Chemical Engineering and Science, Faculty of Engineering, Computing and Science, Swinburne University of Technology Sarawak Campus, Sarawak, Malaysia について
Matsuura Eiji について
Department of Cell Chemistry, Okayama University Graduate School of Medicine, Dentistry, and Pharmaceutical Sciences, Okayama, Japan について
Matsuura Eiji について
Collaborative Research Center for OMIC, Okayama University Graduate School of Medicine, Dentistry, and Pharmaceutical Sciences, Okayama, Japan について
Matsuura Eiji について
Neutron Therapy Research Center, Okayama University, Okayama, Japan について
Heliyon について
酸化 について
炎症 について
消炎作用 について
大動脈 について
一酸化窒素 について
多価フェノール について
アテローム について
米糠 について
遺伝子発現 について
in vitro実験 について
インターロイキン6 について
インターロイキン1 について
酸化ストレス について
病因 について
危険因子 について
分子遺伝現象 について
食品科学 について
食品分析 について
米ぬか抽出物(RBE) について
機能性食品 について
植物化学物質 について
アテローム性動脈硬化症 について
酸化ストレス について
炎症 について
酸化防止剤 について
抗炎症 について
酸化リポ蛋白質(oxLDL) について
穀類とその製品一般 について
アテローム性動脈硬化症 について
危険因子 について
改善効果 について
米糠 について
抽出物 について
抗酸化特性 について