Huang Ling について
College of Marine Food and Biological Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Deep Processing Technology for Aquatic Products, Jimei University, Xiamen, Fujian, 361021, People’s Republic of China について
Li Donghui について
College of Marine Food and Biological Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Deep Processing Technology for Aquatic Products, Jimei University, Xiamen, Fujian, 361021, People’s Republic of China について
College of Marine Food and Biological Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Deep Processing Technology for Aquatic Products, Jimei University, Xiamen, Fujian, 361021, People’s Republic of China について
Liu Yixiang について
College of Marine Food and Biological Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Deep Processing Technology for Aquatic Products, Jimei University, Xiamen, Fujian, 361021, People’s Republic of China について
Liu Yixiang について
Collaborative Innovation Center of Provincial and Ministerial Co-construction for Marine Food Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Liu Guangming について
College of Marine Food and Biological Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Deep Processing Technology for Aquatic Products, Jimei University, Xiamen, Fujian, 361021, People’s Republic of China について
Liu Guangming について
Collaborative Innovation Center of Provincial and Ministerial Co-construction for Marine Food Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Wang Yanbo について
College of Marine Food and Biological Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Deep Processing Technology for Aquatic Products, Jimei University, Xiamen, Fujian, 361021, People’s Republic of China について
Wang Yanbo について
School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou, 310018, People’s Republic of China について
Tan Bin について
College of Marine Food and Biological Engineering, National & Local Joint Engineering Research Center of Deep Processing Technology for Aquatic Products, Jimei University, Xiamen, Fujian, 361021, People’s Republic of China について
Tan Bin について
National Food and Strategic Reserves Administration, Beijing, 100083, People’s Republic of China について
Food Hydrocolloids について
電位 について
疎水性 について
脂肪酸 について
栄養素 について
消化 について
タンパク質 について
経口吸収 について
複合体 について
二重結合 について
小分子 について
Fas抗原 について
自己集合 について
カロチノイド について
共役ジエン について
エノン について
脂環式アルコール について
脂環式ケトン について
ジオール について
ジケトン について
ヒドロキシケトン について
ウシ血清アルブミン について
バイオアクセシビリティ について
アスタキサンチン について
ウシ血清アルブミン について
脂肪酸 について
貯蔵安定性 について
吸収 について
食品蛋白質 について
食品の化学・栄養価 について
アスタキサンチン について
アスタキサンチン について
水溶性 について
貯蔵安定性 について
経口吸収 について
食餌 について
脂肪酸 について
仲介 について
蛋白質 について
カプセル化 について