Muthulakshmi Lakshmanan について
Department of Biotechnology, Kalasalingam Academy of Research and Education, Krishnankoil, India について
Muthulakshmi Lakshmanan について
Department of Materials Science, School of Chemistry, Madurai Kamaraj University, Madurai, India について
Annaraj J. について
Department of Materials Science, School of Chemistry, Madurai Kamaraj University, Madurai, India について
Ramakrishna Seeram について
Center for Nanofibers and NanoTechnology, National University of Singapore, Singapore, Singapore について
Ranjan Shivendu について
Institute for Intelligent Systems, Faculty of Engineering and the Built Environment, University of Johannesburg, Johannesburg, South Africa について
Dasgupta Nandita について
Institute for Intelligent Systems, Faculty of Engineering and the Built Environment, University of Johannesburg, Johannesburg, South Africa について
Mavinkere Rangappa Sanjay について
Natural Composites Research Group Lab, King Mongkut’s University of Technology North Bangkok, Bangkok, Thailand について
Siengchin Suchart について
Natural Composites Research Group Lab, King Mongkut’s University of Technology North Bangkok, Bangkok, Thailand について
Journal of Food Processing and Preservation について
熱分解 について
食品 について
食品包装 について
微生物 について
ポリエチレン について
大腸菌 について
生体高分子 について
抗微生物作用 について
水分 について
微生物分解性 について
病原体 について
キトサン について
複合膜 について
費用対効果 について
バイオ複合材料 について
食品包装 について
原料 について
キトサン について
微生物 について
高分子物質 について
科学 について
ブレンド について
強化 について
食品包装 について
解決策 について