Qiu Shi について
Research and Development Center of Chinese Medicine Resources and Biotechnology, Institute of Chinese Materia Medica, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 201203, China について
Research and Development Center of Chinese Medicine Resources and Biotechnology, Institute of Chinese Materia Medica, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 201203, China について
Huang Doudou について
Research and Development Center of Chinese Medicine Resources and Biotechnology, Institute of Chinese Materia Medica, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 201203, China について
Dong Zhiying について
Research and Development Center of Chinese Medicine Resources and Biotechnology, Institute of Chinese Materia Medica, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 201203, China について
Huang Mengqiu について
Research and Development Center of Chinese Medicine Resources and Biotechnology, Institute of Chinese Materia Medica, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 201203, China について
Cheng Jiaxi について
Research and Development Center of Chinese Medicine Resources and Biotechnology, Institute of Chinese Materia Medica, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 201203, China について
Tan Jingfu について
Shanghai Traditional Chinese Medicine Co., Ltd., Shanghai 200002, China について
Chen Weixu について
Shang Yao Hua Yu (LinYi) Traditional Chinese Medicine Resources Co., Ltd., Shandong 273300, China について
Sun Lianna について
Research and Development Center of Chinese Medicine Resources and Biotechnology, Institute of Chinese Materia Medica, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 201203, China について
Chen Wansheng について
Research and Development Center of Chinese Medicine Resources and Biotechnology, Institute of Chinese Materia Medica, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 201203, China について
Chen Wansheng について
Department of Pharmacy, Changzheng Hospital, Second Military Medical University, Shanghai 200433, China について
Food Research International について
食品 について
酵素 について
含水量 について
食品分析 について
多価フェノール について
下部構造 について
褐変 について
キャラクタリゼーション について
ポストハーベスト について
アキギリ属 について
Salvia miltiorrhiza について
メタボロミクス について
フェノール酸 について
代謝プロファイル について
収穫後処理 について
酵素的褐変 について
収穫後処理 について
Salvia miltiorrhiza について
UHPLC-QTOF-MS について
酵素的褐変 について
高速キャラクタリゼーション について
フェノール酸 について
タンシノン について
結合ポリフェノール について
食品の化学・栄養価 について
Salvia について
メタボロミクス について
分析 について
収穫後処理 について