Jovanska Lavernchy について
Department of Animal Science and Biotechnology, Tunghai University, No. 1727, Sec. 4 Taiwan Boulevard, Xitun District, Taichung 40704, Taiwan について
Jovanska Lavernchy について
Department of Food Technology, Faculty of Agricultural Technology, Soegijapranata Catholic University, Semarang, Indonesia について
Chiu Chun-Hui について
Graduate Institute of Health Industry and Technology, Research Center for Chinese Herbal Medicine and Research Center for Food and Cosmetic Safety, College of Human Ecology, Chang Gung University of Science and Technology, Taoyuan City, Taiwan について
Chiu Chun-Hui について
Department of Traditional Chinese Medicine, Chang Gung Memorial Hospital, Keelung City, Taiwan について
Yeh Yi-Cheun について
Institute of Polymer Science and Engineering, National Taiwan University, Taipei City, Taiwan について
Chiang Wen-Dee について
Department of Food Science, Tunghai University, Taichung, Taiwan について
Hsieh Chang-Chi について
Department of Animal Science and Biotechnology, Tunghai University, No. 1727, Sec. 4 Taiwan Boulevard, Xitun District, Taichung 40704, Taiwan について
Wang Reuben について
Master of Public Health Program, College of Public Health, National Taiwan University, Taipei City, Taiwan について
Wang Reuben について
Institute of Food Safety and Health, College of Public Health, National Taiwan University, Taipei City, Taiwan について
Food Chemistry について
活性化エネルギー について
視覚 について
ネットワーク について
微生物 について
変色 について
比色分析 について
ポリエチレンオキシド について
色素 について
凍結 について
アントシアニン について
フヨウ属 について
ポリカプロラクトン について
エレクトロスピニング について
抽出物 について
銀ナノ粒子 について
アントシアニン について
Hibiscus rosa sinensis について
エレクトロスピニング について
pHセンサ について
品質モニタリング について
速度論モデリング について
冷凍生鮮食品 について
食品包装 について
動物性水産食品 について
食品 について
モニタリング について
Hibiscus について
Rosa について
抽出物 について
銀ナノ粒子 について
電気紡糸 について
繊維 について
PCL について
PEO について
比色 について
pHセンサ について
開発 について