Niknam Rasoul について
Department of Food Science and Technology Faculty of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz, Iran について
Ghanbarzadeh Babak について
Department of Food Science and Technology Faculty of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz, Iran について
Ghanbarzadeh Babak について
Department of Food Engineering Faculty of Engineering, Near East University, Mersin, Cyprus について
Ayaseh Ali について
Department of Food Science and Technology Faculty of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz, Iran について
Rezagholi Fatemeh について
Department of Food Engineering Faculty of Engineering, Near East University, Mersin, Cyprus について
Journal of Dispersion Science and Technology について
界面張力 について
電位 について
乳濁液 について
乳化 について
起泡 について
起泡性 について
ハイドロコロイド について
オオバコ属 について
多分散性 について
O/W型 について
Plantago major について
乳化安定性 について
ホエー蛋白質濃縮物 について
乳化性 について
液-液界面 について
Plantago について
種子 について
ハイドロコロイド について
乳化 について
発泡特性 について