Zhu Jie について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou 121013, PR China について
Zhu Jie について
National and Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou 121013, PR China について
Li Canying について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou 121013, PR China について
Li Canying について
National and Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou 121013, PR China について
Sun Lei について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou 121013, PR China について
Sun Lei について
National and Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou 121013, PR China について
Cheng Yuan について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou 121013, PR China について
Cheng Yuan について
National and Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou 121013, PR China について
Hou Jiabao について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou 121013, PR China について
Hou Jiabao について
National and Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou 121013, PR China について
Fan Yiting について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou 121013, PR China について
Fan Yiting について
National and Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou 121013, PR China について
Ge Yonghong について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Jinzhou 121013, PR China について
Ge Yonghong について
National and Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Jinzhou 121013, PR China について
Scientia Horticulturae について
トランスアミナーゼ について
カタラーゼ について
グルタチオンレダクターゼ について
スーパーオキシドジスムターゼ について
Penicillium について
果実【器官】 について
耐病性 について
活性酸素 について
ポリアミン について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
アミノカルボン酸 について
第一アミン について
チオール について
トリペプチド について
含硫アミノ酸 について
ラクトン について
水溶性ビタミン について
第二アルコール について
ポリオール について
アミノ酸 について
ジカルボン酸 について
アスコルビン酸ペルオキシダーゼ について
デヒドロアスコルビン酸レダクターゼ について
Malus domestica について
γ-アミノ酪酸 について
活性酸素種 について
青かび について
GABAシャント について
遺伝子の構造と化学 について
植物の生化学 について
アスコルビン酸 について
γ-アミノ酪酸 について
ポリアミン について
代謝 について
GABA について
シャント について
活性酸素種 について
調節 について
リンゴ について
耐病性 について
誘導 について