Zhao Junxin について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Zhao Junxin について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Zhao Junxin について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Ma Maomao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Ma Maomao について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Ma Maomao について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Yan Xianghui について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Yan Xianghui について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Yan Xianghui について
School of Resource and Environmental and Chemical Engineering, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Zhang Guohua について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Zhang Guohua について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Zhang Guohua について
School of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Xia Jiaheng について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Xia Jiaheng について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Xia Jiaheng について
School of Resource and Environmental and Chemical Engineering, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Zeng Guibing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Zeng Guibing について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Zeng Guibing について
School of Resource and Environmental and Chemical Engineering, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Tian Wenran について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Tian Wenran について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Tian Wenran について
School of Resource and Environmental and Chemical Engineering, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Bao Xianliang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Bao Xianliang について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Bao Xianliang について
School of Resource and Environmental and Chemical Engineering, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Zeng Zheling について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Zeng Zheling について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Zeng Zheling について
School of Resource and Environmental and Chemical Engineering, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Yu Ping について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Yu Ping について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Yu Ping について
School of Resource and Environmental and Chemical Engineering, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Gong Deming について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang 330047, China について
Gong Deming について
Jiangxi Province Key Laboratory of Edible and Medicinal Resources Exploitation, Nanchang University, Nanchang 330031, China について
Gong Deming について
New Zealand Institute of Natural Medicine Research, 8 Ha Crescent, Auckland 2104, New Zealand について
Food Chemistry について
NMR【磁気共鳴】 について
大腸菌 について
加水分解 について
脂肪酸 について
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基質 について
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リパーゼ について
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Bacillus licheniformis について
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