Baeva Ekaterina について
Department of Carbohydrates and Cereals, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology in Prague, Technicka 5, 6 Dejvice, 166 28 Prague, Czech Republic について
Bleha Roman について
Department of Carbohydrates and Cereals, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology in Prague, Technicka 5, 6 Dejvice, 166 28 Prague, Czech Republic について
Sedliakova Marketa について
Nicolet CZ s. r. o., Klapalkova 2242/9, 11 Chodov, 149 00 Prague, Czech Republic について
Sushytskyi Leonid について
Department of Carbohydrates and Cereals, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology in Prague, Technicka 5, 6 Dejvice, 166 28 Prague, Czech Republic について
Svec Ivan について
Department of Carbohydrates and Cereals, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology in Prague, Technicka 5, 6 Dejvice, 166 28 Prague, Czech Republic について
Copikova Jana について
Department of Carbohydrates and Cereals, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology in Prague, Technicka 5, 6 Dejvice, 166 28 Prague, Czech Republic について
Jablonsky Ivan について
Department of Horticulture, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, 6 Suchdol, 165 00 Prague, Czech Republic について
Kloucek Pavel について
Department of Food Science, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, 6 Suchdol, 165 00 Prague, Czech Republic について
Synytsya Andriy について
Department of Carbohydrates and Cereals, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology in Prague, Technicka 5, 6 Dejvice, 166 28 Prague, Czech Republic について
Applied Sciences (Web) について
元素分析 について
生体高分子 について
タンパク質 について
グルカン について
栽培 について
キチン について
果皮 について
近赤外線 について
マッシュルーム について
ヒラタケ属 について
導関数 について
主成分分析 について
ケモメトリックス について
Pleurotus ostreatus について
微生物 について
ヘキソース について
アルドース について
カキきのこ について
担子菌類 について
蛋白質 について
β-<スパンスタイルの=”子-変異体:小キャップの多面的なグルカン について
振動分光法 について
ケモメトリックス について
食品の分析 について
振動分光法 について
ケモメトリックス について
栽培 について
マッシュルーム について
Pleurotus について
評価 について