Embaby Hassan Elsayed について
Department of Food Technology, Faculty of Agriculture, Suez Canal University, Ismailia 41522, Egypt について
Embaby Hassan Elsayed について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Embaby Hassan Elsayed について
Research Center for Food Safety, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Miyakawa Takuya について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Hachimura Satoshi について
Research Center for Food Safety, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Muramatsu Tomonari について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Muramatsu Tomonari について
Research Center for Food Safety, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Nara Masayuki について
Department of Chemistry, College of Liberal Arts and Sciences, Tokyo Medical and Dental University, Chiba 272-0827, Japan について
Tanokura Masaru について
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Tanokura Masaru について
Research Center for Food Safety, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Tokyo 113-8657, Japan について
Food Chemistry について
結晶化 について
低温 について
過酸化物 について
脂肪酸 について
熱特性 について
遊離脂肪酸 について
ホオズキ属 について
FTIR分光法 について
トリグリセリド について
不飽和脂肪酸 について
ジエン について
トランス脂肪酸 について
FTIRスペクトル について
種子油 について
搾り粕 について
ゴールデンベリー(Physalis peruviana) について
脂肪酸組成 について
トリアシルグリセロール(TAG) について
示差走査熱量測定(DSC) について
Fourier変換赤外(FTIR)分光法 について
食用油脂,マーガリン について
食品の化学・栄養価 について
ベリー について
Physalis について
油 について
DSC について
FTIR分光法 について
研究 について
結晶化 について
融解 について