Ma Gaoxing について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Xu Qian について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Du Hengjun について
Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01002, USA について
Muinde Kimatu Benard について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, People’s Republic of China について
Muinde Kimatu Benard について
Department of Dairy and Food Science and Technology, Egerton University, P.O. Box 536-20115, Egerton, Kenya について
Su Anxiang について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Yang Wenjian について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Xiao Hang について
Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA 01002, USA について
Food Chemistry について
多糖類 について
消化 について
発酵 について
生物活性 について
品種 について
食用きのこ について
ミクロフローラ について
ヒラタケ属 について
機能性食品 について
pH【水素イオン指数】 について
きのこ について
腸内フローラ について
エリンギ について
Firmicutes について
Pleurotus eryngii多糖類 について
模擬消化 について
発酵 について
腸内微生物相 について
果実とその加工品 について
食品の化学・栄養価 について
動物の代謝と栄養一般 について
消化 について
発酵 について
Pleurotus について
多糖類 について
キャラクタリゼーション について