Cui Ying について
Laboratory of Food Soft Matter Structure and Advanced Manufacturing, College of Food Science and Engineering, Collaborative Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grain and Oil Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing,... について
Li Changyong について
Center of Applied Space Technology and Microgravity (ZARM), University of Bremen, Am Fallturm 2, Bremen, 28359, Germany について
Guo Yang について
Laboratory of Food Soft Matter Structure and Advanced Manufacturing, College of Food Science and Engineering, Collaborative Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grain and Oil Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing,... について
Liu Xiao について
Laboratory of Food Soft Matter Structure and Advanced Manufacturing, College of Food Science and Engineering, Collaborative Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grain and Oil Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing,... について
Zhu Fan について
School of Chemical Sciences, University of Auckland, Private Bag 92019, Auckland, 1142, New Zealand について
Liu Zhenbin について
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an, 710021, China について
Liu Xingxun について
Laboratory of Food Soft Matter Structure and Advanced Manufacturing, College of Food Science and Engineering, Collaborative Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grain and Oil Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing,... について
Yang Fan について
Laboratory of Food Soft Matter Structure and Advanced Manufacturing, College of Food Science and Engineering, Collaborative Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grain and Oil Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing,... について
Journal of Food Engineering について
最適化 について
走査電子顕微鏡 について
レオロジー について
印刷 について
食品 について
数学モデル について
ゲル について
ゲル化 について
増粘剤 について
澱粉 について
キサンタンゴム について
三次元 について
アルギン酸ナトリウム について
レオロジー特性 について
三次元印刷 について
3D印刷 について
澱粉複合ゲル について
食品添加物 について
物性 について
幾何学的精度 について
澱粉以外の多糖類 について
ジャガイモ澱粉 について
複合ゲル について
レオロジー について
3D について
印刷特性 について