Meng Yueyue について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
Liang Zhiqiang について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
Yi Ming について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
Tan Ying について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
Li Zhentong について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
Du Peng について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
Li Aili について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
Li Chun について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
Li Chun について
Heilongjiang Green Food Science Research Institute, Harbin, 150028, China について
Liu Libo について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, 150030, China について
LWT - Food Science and Technology について
亜鉛 について
アミノ酸 について
代謝産物 について
生産能力 について
Lactobacillus plantarum について
pH【水素イオン指数】 について
超微細構造 について
抗酸化能 について
脂肪酸代謝 について
抗酸化活性 について
胆汁酸塩 について
抗酸化酵素活性 について
ラジカル消去 について
L.plantarum について
亜鉛 について
蓄積 について
代謝産物 について
抗酸化特性 について
酒類一般 について
食品の化学・栄養価 について
微生物の生化学 について
Lactobacillus について
亜鉛 について
濃縮 について
代謝産物 について
抗酸化活性 について