Zhu Jianzhong について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Guangzhou 510640, China について
Zhang Bin について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Guangzhou 510640, China について
Zhang Bin について
SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, Guangdong 519175, China について
Zhang Bin について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510640, China について
Tan Chin Ping について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, Serdang 43400, Selangor, Malaysia について
Ding Li について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Guangzhou 510640, China について
Shao Miao について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Guangzhou 510640, China について
Shao Miao について
SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, Guangdong 519175, China について
Chen Chun について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Guangzhou 510640, China について
Chen Chun について
SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, Guangdong 519175, China について
Fu Xiong について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Guangzhou 510640, China について
Fu Xiong について
SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, Guangdong 519175, China について
Fu Xiong について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510640, China について
Huang Qiang について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Guangzhou 510640, China について
Huang Qiang について
SCUT-Zhuhai Institute of Modern Industrial Innovation, Zhuhai, Guangdong 519175, China について
Huang Qiang について
Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), Guangzhou 510640, China について
Food Hydrocolloids について
アクセプタ について
水素結合 について
相互作用 について
ドナー について
アミロース について
分子量 について
アミラーゼ について
生物活性 について
多価フェノール について
α-アミラーゼ について
小麦澱粉 について
ジュース飲料 について
バラ属 について
α-グルコシダーゼ について
難消化性澱粉 について
澱粉消化性 について
ポリフェノール について
α-アミラーゼ について
結合 について
分子動力学 について
食品の品質 について
澱粉消化性 について
Rosa について
ジュース について
分子モデリング について
アミロース について
ブタ について
膵臓 について
α-アミラーゼ について
ポリフェノール について
焦点 について