Djekic Ilija について
Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Serbia について
Nikolic Aleksandra について
Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina について
Uzunovic Mirza について
Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina について
Marijke Aluwe について
Animal Sciences Unit, Flanders Research Institute for Agriculture, Fisheries and Food (ILVO), Scheldeweg, Melle, Belgium について
Liu Aijun について
China Center for Food Security Studies, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, China について
Han Jiqin について
China Center for Food Security Studies, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu, China について
Brncic Mladen について
Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Croatia について
Knezevic Nada について
Podravka Food Industry, Koprivnica, Croatia について
Papademas Photis について
Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, Cyprus について
Lemoniati Katerina について
Veterinary Public Health Division, Veterinary Services, Ministry of Agriculture, Rural Development and Environment, Cyprus について
Witte Franziska について
DIL - Deutsches Institut fuer Lebensmitteltechnik e. V. - German Institute of Food Technologies, Quakenbrueck, Germany について
Terjung Nino について
DIL - Deutsches Institut fuer Lebensmitteltechnik e. V. - German Institute of Food Technologies, Quakenbrueck, Germany について
Papageorgiou Maria について
Department of Food Science and Technology, International Hellenic University Thessaloniki, Greece について
Zinoviadou Kyriaki G. について
Department of Food Science and Technology, Perrotis College, American Farm School, Thessaloniki, Greece について
Dalle Zotte Antonella について
Department of Animal Medicine, Production and Health, University of Padova Agripolis, Padova, Italy について
Pellattiero Erika について
Department of Animal Medicine, Production and Health, University of Padova Agripolis, Padova, Italy について
Solowiej Bartosz G. について
Department of Milk Technology and Hydrocolloids, Faculty of Food Sciences and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland について
Guine Raquel P.F. について
CERNAS-IPV Research Centre, Polytechnic Institute of Viseu, Viseu, Portugal について
Correia Paula について
CERNAS-IPV Research Centre, Polytechnic Institute of Viseu, Viseu, Portugal について
Sirbu Alexandrina について
Constantin Brancoveanu University, FMMAE, Ramnicu Valcea, Romania について
Vasilescu Liliana について
National Agricultural Research and Development Institute Fundulea, Romania について
Semenova Anastasia A. について
V.M. Gorbatov Federal Research Center for Food Systems of Russian Academy of Sciences, Moscow, Russia について
Kuznetsova Oksana A. について
V.M. Gorbatov Federal Research Center for Food Systems of Russian Academy of Sciences, Moscow, Russia について
Vrabic Brodnjak Urska について
Faculty of Natural Sciences and Engineering, University of Ljubljana, Slovenia について
Pateiro Mirian について
Fundacion Centro Tecnoloxico da Carne, San Cibrao Das Vinas, Ourense, Spain について
Lorenzo Jose Manuel について
Area de Tecnologia de Los Alimentos, Facultad de Ciencias de Ourense, Universidad de Vigo, 32004, Ourense, Spain について
Getya Andriy について
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Kyiv, Ukraine について
Kodak Tetiana について
Poltava State Agrarian Academy, Department of Food Technology, Poltava, Ukraine について
Tomasevic Igor について
Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Serbia について
Food Control について
管理システム について
食品 について
保護装置 について
世界保健機関 について
労働者 について
衛生 について
小売業 について
食品安全性 について
食品供給 について
サプライチェーン について
健康問題 について
汎発流行性 について
文書化 について
食品貯蔵 について
Covid-19属性 について
最良 について
最悪解析 について
食品安全システム について
食品供給チェーン について
緊急準備 について
食品衛生一般 について
食品安全性 について
パンデミック について
マルチ について
調査 について
研究 について