Jiang Yi について
School of Psychological and Cognitive Sciences and Beijing Key Lab for Behavior and Mental Health, Peking University, China について
Jiang Yi について
Peking University-Taetea Consumer Research Center, Peking University, China について
Huang Yan について
School of Psychological and Cognitive Sciences and Beijing Key Lab for Behavior and Mental Health, Peking University, China について
Huang Yan について
Peking University-Taetea Consumer Research Center, Peking University, China について
Wu Yuanzhi について
Academy of Certifies Tea Master, China について
Wang Lei について
School of Psychological and Cognitive Sciences and Beijing Key Lab for Behavior and Mental Health, Peking University, China について
Wang Lei について
Peking University-Taetea Consumer Research Center, Peking University, China について
Wang Lei について
Gallup-Peking University Positive Psychology Center, Beijing, China について
Food Quality and Preference について
問題解決 について
飲料 について
スパン について
嗜好性 について
緩和現象 について
限界条件 について
ソルバ について
強化作用 について
交互作用効果 について
茶飲 について
収束思考 について
創造性性能 について
茶の消費 について
“分裂半効果” について
アルカロイドし好飲料 について
食品の品質 について
茶 について
収束 について
創造性 について