Zhou Wei について
Key Laboratory of Tropical Crop Products Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Agricultural Products Processing Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Zhou Wei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi, 330047, China について
He Yunxia について
Key Laboratory of Tropical Crop Products Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Agricultural Products Processing Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Liu Fei について
Key Laboratory of Tropical Crop Products Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Agricultural Products Processing Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Liao Liangkun について
Key Laboratory of Tropical Crop Products Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Agricultural Products Processing Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Huang Xiaobing について
Key Laboratory of Tropical Crop Products Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Agricultural Products Processing Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Li Ruyi について
Key Laboratory of Tropical Crop Products Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Agricultural Products Processing Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Zou Ying について
Key Laboratory of Tropical Crop Products Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Agricultural Products Processing Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Zou Ying について
Sericultural & Agri-Food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture and Rural Affairs/Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou, Guangdong, 510610, China について
Zhou Lei について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi, 330047, China について
Zou Liqiang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi, 330047, China について
Liu Yuhuan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi, 330047, China について
Ruan Roger について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi, 330047, China について
Li Jihua について
Key Laboratory of Tropical Crop Products Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Agricultural Products Processing Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Li Jihua について
Hainan Key Laboratory of Storage & Processing of Fruits and Vegetables, Zhanjiang, Guangdong, 524001, China について
Carbohydrate Polymers について
X線回折 について
機械的性質 について
最適化 について
相互作用 について
包装材料 について
X線回折分析 について
相溶性 について
精油 について
マンゴー について
ヒドロキシ基 について
カルボキシ基 について
滴定酸度 について
プルラン について
可食性フィルム について
溶解性固形物 について
カルボキシメチルキトサン について
アクティブパッケージング について
カルボキシメチルキトサン について
プルラン について
Galangal精油 について
マンゴー保存 について
多糖類 について
精油 について
強化 について
カルボキシメチルキトサン について
プルラン について
可食性フィルム について
キャラクタリゼーション について
マンゴー について
保存 について
応用 について