Bazezew Asfawosen Mamo について
Chemical Engineering Department, Adama Science and Technology University, Adama, Ethiopia について
Bazezew Asfawosen Mamo について
School of Chemical and Bioengineering, Department of Food Engineering, Addis Ababa Institute of Technology, P.O.B: 1176, Addis Ababa, Ethiopia について
Emire Shimelis Admassu について
School of Chemical and Bioengineering, Department of Food Engineering, Addis Ababa Institute of Technology, P.O.B: 1176, Addis Ababa, Ethiopia について
Sisay Mulugeta Teamir について
Ethiopian Institute of Agricultural Research, Ethiopia について
Teshome Paulos Getachew について
Center for Food Science and Nutrition, Addis Ababa University, Ethiopia について
Heliyon について
最適化 について
相互作用 について
粘性 について
種子 について
抽出 について
果物 について
ヒト について
粘液 について
活性 について
栽培品種 について
酪農 について
応答曲面法 について
植物性化学物質 について
操作条件 について
抗酸化活性 について
植物の生化学 について
食品製造・加工・保蔵法一般 について
応答曲面法 について
種子 について
粘質 について
最適化 について