Yu Wanying について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, C... について
Wang Zheming について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, C... について
Pan Yuxi について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, C... について
Jiang Pengfei について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, C... について
Pan Jinfeng について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, C... について
Yu Chenxu について
Department of Agricultural and Biosystems Engineering, Iowa State University, Ames, IA, 50011, USA について
Dong Xiuping について
National Engineering Research Center of Seafood, Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Liaoning Province Collaborative Innovation Center for Marine Food Deep Processing, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, 116034, Liaoning, C... について
LWT - Food Science and Technology について
NMR【磁気共鳴】 について
移動度 について
赤外線 について
レオロジー について
製品開発 について
ゲル について
キュウリ について
タンパク質 について
ナマコ について
調理損失 について
動弾性係数 について
すり身 について
κカラギーナン について
レオロジー特性 について
ゲル強度 について
Hypophthalmichthys molitrixすり身 について
ナマコ について
κ-カラジーナン について
3D印刷 について
澱粉以外の多糖類 について
食品蛋白質 について
3D印刷 について
Hypophthalmichthys について
ナマコ について
すり身 について
品質改善 について
κ-カラジーナン について