Cong Kai-Ping について
College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Li Ting-Ting について
College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Li Ting-Ting について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Wu Cai-E について
College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Wu Cai-E について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Zeng Kai-Fang について
College of Food Science, Southwest university, Chongqing 400715, China について
Zhang Jian-Hao について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, China について
Fan Gong-Jian について
College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Fan Gong-Jian について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Pan Yue について
College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Wang Jia-Hong について
College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Wang Jia-Hong について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Suo An-Di について
College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing, Jiangsu 210037, China について
Scientia Horticulturae について
プラズマ について
味覚 について
微生物 について
多糖類 について
ビタミン について
品質特性 について
重量損失 について
貯蔵安定性 について
多価フェノール について
フラボノイド について
生理活性因子 について
色度 について
カロチノイド について
ベリー類 について
呼吸速度 について
コウジ(Lycium barbarum L.) について
プラズマ活性化水(PAW) について
品質属性 について
栄養特性 について
貯蔵性 について
発生,成長,分化 について
貯蔵 について
コウジ について
ベリー について
プラズマ について
活性化 について