Homayouni Rad Aziz について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition and Food Sciences, Nutrition Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran について
Karbalaei Fariba について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition and Food Sciences, Nutrition Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran について
Torbati Mohammad Ali について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition and Food Sciences, Nutrition Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran について
Moslemi Masoumeh について
Halal Research Center of IRI., Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran について
Shahraz Farzaneh について
National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technologies, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Babadi Rana について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition and Food Sciences, Nutrition Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran について
Javadi Mina について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition and Food Sciences, Nutrition Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran について
Journal of Food Science & Technology について
濃度 について
消費者 について
アイスクリーム について
大腸菌 について
抗細菌作用 について
黄色ぶどう球菌 について
ソフトウェア について
フヨウ属 について
食品特性 について
機能性食品 について
ハーブ について
ツバキ属 について
抽出物 について
Hibiscus sabdariffa について
官能特性 について
抗菌活性 について
抗酸化活性 について
Camellia synensis について
Hibiscus sabdariffa について
アイスクリーム について
感覚属性 について
乳製品 について
アイスクリーム について
微生物 について
酸化 について
官能特性 について
Hibiscus について
Camellia について
抽出物 について