Wang Chenxi について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Wang Chenxi について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Wang Chenxi について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
McClements David Julian について
Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, MA, 01060, United States について
Jiao Aiquan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Jiao Aiquan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Jiao Aiquan について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Wang Jinpeng について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), School of Food and Health, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Jin Zhengyu について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Jin Zhengyu について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Jin Zhengyu について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Qiu Chao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Qiu Chao について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Qiu Chao について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Trends in Food Science & Technology について
食品 について
微生物 について
加水分解 について
アミラーゼ について
結腸 について
消化 について
小腸 について
澱粉 について
ヒト について
消化性 について
生物活性 について
ナノ粒子 について
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プレバイオティクス について
難消化性澱粉 について
難消化性澱粉 について
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ナノ粒子 について
プレバイオティクス について
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食品の化学・栄養価 について
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