Lin Yongjie について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Lin Yongjie について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Li Lanxin について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Li Lanxin について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Xu Yingru について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Xu Yingru について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zhang Yi について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zhang Yi について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zhang Yi について
China-Ireland International Cooperation Centre for Food Material Science and Structure Design, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
China-Ireland International Cooperation Centre for Food Material Science and Structure Design, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
NMR【磁気共鳴】 について
X線回折 について
走査電子顕微鏡 について
低温 について
酵素 について
加水分解 について
澱粉 について
結晶度 について
層状組織 について
消化性 について
構造特性 について
FTIR分光法 について
細孔容積 について
難消化性澱粉 について
窒素吸着 について
Lotus種子 について
多孔性澱粉 について
物理化学的性質 について
構造特性 について
消化性 について
酵素 について
調製 について
ハス について
種子 について
多孔質 について
澱粉 について
消化性 について