Psarianos Marios について
Quality and Safety of Food and Feed, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Max-Eyth-Allee 100, 14469 Potsdam, Germany について
Psarianos Marios について
Laboratory of Food Chemistry and Technology, School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens (NTUA), Iroon Polytechniou 5, 15780 Athens, Greece について
Dimopoulos George について
Laboratory of Food Chemistry and Technology, School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens (NTUA), Iroon Polytechniou 5, 15780 Athens, Greece について
Ojha Shikha について
Quality and Safety of Food and Feed, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Max-Eyth-Allee 100, 14469 Potsdam, Germany について
Cavini Ana Clara Moreno について
Quality and Safety of Food and Feed, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Max-Eyth-Allee 100, 14469 Potsdam, Germany について
Cavini Ana Clara Moreno について
Faculty of Animal Science and Food Engineering (FZEA), University of Sao Paulo (USP), Butanta, Sao Paulo - State of Sao Paulo, Brazil について
Bussler Sara について
Quality and Safety of Food and Feed, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Max-Eyth-Allee 100, 14469 Potsdam, Germany について
Taoukis Petros について
Laboratory of Food Chemistry and Technology, School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens (NTUA), Iroon Polytechniou 5, 15780 Athens, Greece について
Schlueter Oliver K. について
Quality and Safety of Food and Feed, Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB), Max-Eyth-Allee 100, 14469 Potsdam, Germany について
Schlueter Oliver K. について
University of Bologna, Department of Agricultural and Food Sciences, Piazza Goidanich 60, 47521 Cesena, Italy について
Innovative Food Science and Emerging Technologies について
電場 について
粉体 について
価格決定 について
食品 について
処理 について
前処理 について
抽出 について
タンパク質 について
収率 について
キチン について
昆虫類 について
起泡 について
コオロギ類 について
パルス電場 について
機能性 について
抗酸化活性 について
乳化性 について
食用昆虫 について
食品の化学・栄養価 について
コオロギ について
Acheta について
粉 について
パルス電場 について
収率 について
蛋白質 について
脂肪 について
キチン について
機能特性 について