Tian You について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Tian You について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Tian You について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, & Guangdong Province Engineering Laboratory for Intelligent Cold Chain Logistics Equipment for Agricultural Products, Guangzhou Higher Education Mega Centre,... について
Sun Da-Wen について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Sun Da-Wen について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Sun Da-Wen について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, & Guangdong Province Engineering Laboratory for Intelligent Cold Chain Logistics Equipment for Agricultural Products, Guangzhou Higher Education Mega Centre,... について
Sun Da-Wen について
Food Refrigeration and Computerized Food Technology (FRCFT), Agriculture and Food Science Centre, University College Dublin, National University of Ireland, Belfield, Dublin 4, Ireland について
Xu Liang について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Xu Liang について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Xu Liang について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, & Guangdong Province Engineering Laboratory for Intelligent Cold Chain Logistics Equipment for Agricultural Products, Guangzhou Higher Education Mega Centre,... について
Fan Tian-Hao について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Fan Tian-Hao について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Fan Tian-Hao について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, & Guangdong Province Engineering Laboratory for Intelligent Cold Chain Logistics Equipment for Agricultural Products, Guangzhou Higher Education Mega Centre,... について
Zhu Zhiwei について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou 510641, China について
Zhu Zhiwei について
Academy of Contemporary Food Engineering, South China University of Technology, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou 510006, China について
Zhu Zhiwei について
Engineering and Technological Research Centre of Guangdong Province on Intelligent Sensing and Process Control of Cold Chain Foods, & Guangdong Province Engineering Laboratory for Intelligent Cold Chain Logistics Equipment for Agricultural Products, Guangzhou Higher Education Mega Centre,... について
Food Hydrocolloids について
界面 について
結晶化 について
熱サイクル について
冷凍食品 について
被覆 について
ガラス転移点 について
ゲル化 について
水分 について
霜 について
凍結防止 について
ヒドロキシ基 について
二次元 について
糖アルコール について
ヘキソース について
アルドース について
アミノ酸 について
窒素複素環化合物 について
天然深共晶溶媒 について
水素結合 について
防霜 について
表面トポグラフィー について
吸収阻害 について
食品の品質 について
二成分 について
深共晶溶媒 について
界面 について
霜 について
耐凍性 について