College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Cheng Weiwei について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Fu Meixia について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Tang Xiaozhi について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Food Structure について
走査電子顕微鏡 について
粘弾性 について
品質 について
含水量 について
生地 について
澱粉 について
麺類 について
帯板 について
結晶度 について
消化性 について
調理損失 について
押出調理 について
ネットワークアーキテクチャ について
そば粉 について
レオメトリー について
改良ソバ粉 について
改良押出調理技術 について
全ソバ麺 について
生地特性 について
麺品質 について
粉製品 について
ソバ について
生地 について
麺 について
押出調理 について
ソバ粉 について