Yin Liqing について
Institute of Agricultural Product Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, No 50 Zhongling Street, Nanjing, PR China について
Yin Liqing について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, 1 Weigang Road, Nanjing, Jiangsu 210095, PR China について
Zhang Yongzhu について
Institute of Food Safety and Nutrition, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, No 50 Zhongling Street, Nanjing, Jiangsu 210014, PR China について
Azi Fidelis について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, 1 Weigang Road, Nanjing, Jiangsu 210095, PR China について
Zhou Jianzhong について
Institute of Agricultural Product Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, No 50 Zhongling Street, Nanjing, PR China について
Zhou Jianzhong について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, 1 Weigang Road, Nanjing, Jiangsu 210095, PR China について
Zhou Jianzhong について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, PR China について
Liu Xiaoli について
Institute of Agricultural Product Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, No 50 Zhongling Street, Nanjing, PR China について
Liu Xiaoli について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, 1 Weigang Road, Nanjing, Jiangsu 210095, PR China について
Liu Xiaoli について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, PR China について
Dai Yiqiang について
Institute of Agricultural Product Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, No 50 Zhongling Street, Nanjing, PR China について
Dai Yiqiang について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, 1 Weigang Road, Nanjing, Jiangsu 210095, PR China について
Wang Zhe について
Institute of Agricultural Product Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, No 50 Zhongling Street, Nanjing, PR China について
Wang Zhe について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, 1 Weigang Road, Nanjing, Jiangsu 210095, PR China について
Dong Mingsheng について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, 1 Weigang Road, Nanjing, Jiangsu 210095, PR China について
Xia Xiudong について
Institute of Agricultural Product Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, No 50 Zhongling Street, Nanjing, PR China について
Xia Xiudong について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, 301 Xuefu Road, Zhenjiang, Jiangsu 212013, PR China について
Food Control について
相互作用 について
遺伝子 について
緑膿菌 について
LC-MS分析 について
ラクタム について
フェノール類 について
芳香族縮合化合物 について
クオラムセンシング について
大豆イソフラボン について
分子ドッキング について
バイオフィルム形成 について
毒性因子 について
ビオラセイン について
病原性因子 について
アシルホモセリンラクトン について
運動性 について
分子ドッキング について
微生物の生化学 について
Pseudomonas について
ダイズ について
イソフラボン について
バイオフィルム形成 について
クオラムセンシング について
阻害 について