He Qiao について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Zhang Lianjiao について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Yang Zhehao について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Ding Tian について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Ding Tian について
Fuli Institute of Food Science, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Ding Tian について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, China について
Ye Xingqian について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Ye Xingqian について
Fuli Institute of Food Science, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Ye Xingqian について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, China について
Liu Donghong について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Liu Donghong について
Fuli Institute of Food Science, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Liu Donghong について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, China について
Guo Mingming について
College of Biosystems Engineering and Food Science, National-Local Joint Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing, Integrated Research Base of Southern Fruit and Vegetable Preservation Technology, Zhejiang Intern... について
Guo Mingming について
Fuli Institute of Food Science, Zhejiang University, Hangzhou 310058, China について
Guo Mingming について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, China について
Innovative Food Science and Emerging Technologies について
殺菌 について
細菌 について
ζ電位 について
抗細菌作用 について
細胞膜 について
殺菌作用 について
精油 について
黄色ぶどう球菌 について
グラム陰性菌 について
ぶどう球菌属 について
最小発育阻止濃度 について
大腸菌O157 について
最小殺菌濃度 について
ナノエマルション について
静菌作用 について
Thyme精油 について
ナノエマルション について
超音波処理 について
大腸菌 について
S.aureus について
抗菌機構 について
細胞膜特性 について
精油,香料 について
食品添加剤 について
植物の生化学 について
Escherichia について
O157 について
H7 について
Staphylococcus について
タイム について
精油 について
ナノエマルション について
抗細菌 について
膜組成 について