He Yanting について
Ministry of Education Key Laboratory of Analytical Science for Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350108, China について
Zheng Qiong について
Ministry of Education Key Laboratory of Analytical Science for Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350108, China について
Huang Huan について
Ministry of Education Key Laboratory of Analytical Science for Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350108, China について
Ministry of Education Key Laboratory of Analytical Science for Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350108, China について
Lin Zian について
Ministry of Education Key Laboratory of Analytical Science for Food Safety and Biology, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, College of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou, Fujian, 350108, China について
Analytica Chimica Acta について
濃縮 について
細菌 について
親水性 について
ペプチド について
糖ペプチド について
糖タンパク質 について
リン酸化 について
活性部位 について
アフィニティークロマトグラフィー について
クラスタ について
グリコシル化 について
プロテオミクス について
プロテオーム について
ホスホペプチド について
内因性 について
ホスホプロテオーム について
ホスホペプチド について
糖ペプチド について
同時濃縮 について
金属有機骨格 について
質量分析 について
蛋白質・ペプチド一般 について
リン酸化 について
グリコシル化 について
ペプチド について
捕捉 について
親水性 について
中空 について
ジルコニウム について
骨格 について