Wronkowska Malgorzata について
Department of Chemistry and Biodynamics of Food, Division of Food Sciences, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, 10 Tuwima Str., 10-748, Olsztyn, Poland について
Rostek Danuta について
Microbiological Laboratory, Division of Food Sciences, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, 10 Tuwima Str., 10-748, Olsztyn, Poland について
Lenkiewicz Marzena について
Microbiological Laboratory, Division of Food Sciences, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, 10 Tuwima Str., 10-748, Olsztyn, Poland について
Kurantowicz Edyta について
Faculty of Biology and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Poland について
Yaneva Teodora Georgieva について
Department of Chemistry and Biodynamics of Food, Division of Food Sciences, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, 10 Tuwima Str., 10-748, Olsztyn, Poland について
Starowicz Malgorzata について
Department of Chemistry and Biodynamics of Food, Division of Food Sciences, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, 10 Tuwima Str., 10-748, Olsztyn, Poland について
Journal of Cereal Science について
アルコール について
アルデヒド について
ケトン について
エンバク について
発酵 について
乳酸桿菌属 について
揮発分 について
酸性化 について
順相 について
抗酸化能 について
機能性 について
燕麦粉 について
穀類とその製品一般 について
粉製品 について
Lactobacillus について
菌株 について
発酵 について
エンバク について
揮発性化合物 について
抗酸化能 について
動力学 について