Zidan Nahla S. について
Department of Nutrition and Food Science, University of Tabuk, Tabuk, Saudi Arabia について
Zidan Nahla S. について
Department of Home Economics, Faculty of Specific Education, Kafrelsheikh University, Kafr El-Shaikh, Egypt について
Omran Awatif M. E. について
Department of Biochemistry, College of Science, Tabuk University, Tabuk, Saudi Arabia について
Omran Awatif M. E. について
Department of Biotechnology, Faculty of Science and Technology, Omdurman Islamic University, Omdurman, Sudan について
Rezk Samar M. について
Clinical Nutrition Department, Mahalla Hepatology Teaching Hospital, Gharbyia, El-Mahalla El-Kubra, Egypt について
Atteia Hebatallah H. について
Department of Pharmaceutical Chemistry, Faculty of Pharmacy, University of Tabuk, Tabuk, Saudi Arabia について
Atteia Hebatallah H. について
Department of Biochemistry, Faculty of Pharmacy, Zagazig University, Zagazig, Egypt について
Sakran Mohamed I. について
Biochemistry Department, Faculty of Science, University of Tabuk, Tabuk, Saudi Arabia について
Sakran Mohamed I. について
Biochemistry Section, Chemistry Department, Faculty of Science, Tanta University, Tanta, Egypt について
Journal of Food Biochemistry について
血清 について
コーヒー について
ラット について
血清中濃度 について
フェノール類 について
ナツメヤシ について
アブラヤシ について
フラボノイド について
記憶障害 について
エキス について
Alzheimer病 について
アミロイドβタンパク質 について
ラクタム について
中枢興奮薬 について
ウレア化合物 について
認知障害 について
抽出物 について
アルツハイマー病 について
アミロイドβ について
アラビアコーヒー について
現代の種子 について
神経保護 について
フェノール類 について
植物の生化学 について
ラット について
アラビア について
コーヒー について
ナツメヤシ について
種子 について
抽出物 について
Alzheimer病 について
可能性 について