Contessa Camila Ramao について
Program in Materials Science and Engineering, Federal University of Pampa, Bage, Brazil について
de Souza Nathieli Bastos について
Program in Food Engineering and Science, School of Chemistry and Food, Federal University of Rio Grande, Rio Grande, Brazil について
Almeida Luciano dos Santos について
Program in Materials Science and Engineering, Federal University of Pampa, Bage, Brazil について
Burkert Janaina Fernandes de Medeiros について
Program in Food Engineering and Science, School of Chemistry and Food, Federal University of Rio Grande, Rio Grande, Brazil について
Lucchese Marcia Maria について
Departament of Physics, Federal University of Pampa, Bage, Brazil について
Costa Moraes Caroline について
Program in Materials Science and Engineering, Federal University of Pampa, Bage, Brazil について
Journal of Food Processing and Preservation について
食品 について
微生物 について
大腸菌 について
分子量 について
拮抗作用 について
抗細菌作用 について
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黄色ぶどう球菌 について
生物活性 について
食用きのこ について
分子サイズ について
βグルカン について
固体発酵 について
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固体発酵 について