State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Julian McClements David について
Department of Food Science, University of Massachusetts Amherst, MA 01060, United States について
Li Xiaojing について
College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, Jiangsu 210037, China について
Chen Long について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Long Jie について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Jiao Aiquan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Xie Fei について
Shandong Zhushi Pharmaceutical Group Co., LTD, Heze 274300, China について
Wang Jinpeng について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, China-Canada Joint Lab of Food Nutrition and Health (Beijing), School of Food and Health, Beijing Technology and Business University (BTBU), 11 Fucheng Road, Beijing 100048, China について
Jin Zhengyu について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Qiu Chao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu 214122, China について
Food Chemistry について
包接化合物 について
分子間相互作用 について
大腸菌 について
抗細菌作用 について
グラム陰性菌 について
複合体 について
生物活性 について
カルボン酸塩 について
シクロデキストリン について
カプセル封じ について
溶解性 について
脂肪族カルボン酸 について
ジカルボン酸 について
ナノキャリア について
経口ドラッグデリバリー について
ホスト-ゲスト錯体 について
シクロデキストリンカルボキシラート について
植物化学物質 について
ナノキャリア について
大腸菌 について
S.aureus について
食品の化学・栄養価 について
カプセル について
アート について
生物活性 について