Nguyen Dinh T. について
Applied Photonics Department, Multitel A.S.B.L, Rue Pierre et Marie Curie 2, Mons 7000, Belgium について
Nguyen Dinh T. について
School of Engineering, London South Bank University, London SE10AA, United Kingdom について
Pissard Audrey について
Quality and Authentication Unit, Knowledge and Valorization of Agricultural Products Department, Walloon Agicultural Research Centre, 24 chaussee de Namur, 5030 Gembloux, Belgium について
Pierna Juan Antonio Fernandez について
Quality and Authentication Unit, Knowledge and Valorization of Agricultural Products Department, Walloon Agicultural Research Centre, 24 chaussee de Namur, 5030 Gembloux, Belgium について
Rogez Herve について
CVACBA (Center for Valorization of Amazonian Bioactive Compounds), UFPA (Federal University of Para), Avenida Perimetral, 01, 66075-150, Guama, Belem, Para, Brazil について
Souza Jesus について
CVACBA (Center for Valorization of Amazonian Bioactive Compounds), UFPA (Federal University of Para), Avenida Perimetral, 01, 66075-150, Guama, Belem, Para, Brazil について
Dortu Fabian について
Applied Photonics Department, Multitel A.S.B.L, Rue Pierre et Marie Curie 2, Mons 7000, Belgium について
Goel Saurav について
School of Engineering, London South Bank University, London SE10AA, United Kingdom について
Goel Saurav について
Indian Institute of Technology Guwahati, Guwahati 781039, India について
Goel Saurav について
University of Petroleum and Energy Studies, Dehradun 248007, India について
Hernandez Yves について
Applied Photonics Department, Multitel A.S.B.L, Rue Pierre et Marie Curie 2, Mons 7000, Belgium について
Baeten Vincent について
Quality and Authentication Unit, Knowledge and Valorization of Agricultural Products Department, Walloon Agicultural Research Centre, 24 chaussee de Namur, 5030 Gembloux, Belgium について
International Journal of Food Microbiology について
品質管理 について
カカオ豆 について
ココア について
チョコレート について
発酵 について
ブラジル連邦共和国 について
画像処理 について
カカオ について
生産者 について
アンモニア態窒素 について
主成分分析 について
非破壊測定 について
テラヘルツ波 について
ハイパースペクトル について
ココアパウダー について
食品の汚染 について
カカオ豆 について
発酵 について
非破壊測定 について