Shariati-Bafghi Seyedeh-Elaheh について
Department of Nutrition, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran について
Rashidkhani Bahram について
Department of Community Nutrition, School of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Salehi Fadardi Javad について
Department of Psychology, Faculty of Education Sciences & Psychology, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran について
Safarian Mohammad について
Department of Nutrition, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran について
Edalatian Javad について
Department of Nutrition Sciences, Varastegan Institute for Medical Sciences, Mashhad, Iran について
Ranjbar Golnaz について
Department of Nutrition, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran について
Nematy Mohsen について
Department of Nutrition, Faculty of Medicine, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran について
Quality of Life Research について
電話 について
標準偏差 について
野菜 について
ジャガイモ について
オリーブ について
食習慣 について
食事 について
家禽 について
植物油脂 について
ナッツ類 について
子供 について
主成分分析 について
ロジスティック回帰分析 について
摂取量 について
食品群 について
公衆衛生 について
代謝異常・栄養性疾患の治療 について
小児科学一般 について
イラン について
青年 について
食事パターン について
健康関連QOL について