Zhang Ting について
National R&D Branch Center for Freshwater Aquatic Products Processing Technology (Shanghai), Integrated Scientific Research Base on Comprehensive Utilization Technology for By-Products of Aquatic Product Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of C... について
Xu Jiamin について
National R&D Branch Center for Freshwater Aquatic Products Processing Technology (Shanghai), Integrated Scientific Research Base on Comprehensive Utilization Technology for By-Products of Aquatic Product Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of C... について
Huang Shudan について
National R&D Branch Center for Freshwater Aquatic Products Processing Technology (Shanghai), Integrated Scientific Research Base on Comprehensive Utilization Technology for By-Products of Aquatic Product Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of C... について
Tao Ningping について
National R&D Branch Center for Freshwater Aquatic Products Processing Technology (Shanghai), Integrated Scientific Research Base on Comprehensive Utilization Technology for By-Products of Aquatic Product Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of C... について
Wang Xichang について
National R&D Branch Center for Freshwater Aquatic Products Processing Technology (Shanghai), Integrated Scientific Research Base on Comprehensive Utilization Technology for By-Products of Aquatic Product Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of C... について
Zhong Jian について
National R&D Branch Center for Freshwater Aquatic Products Processing Technology (Shanghai), Integrated Scientific Research Base on Comprehensive Utilization Technology for By-Products of Aquatic Product Processing of Ministry of Agriculture and Rural Affairs of the People’s Republic of C... について
Zhong Jian について
Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, Liaoning Province, China について
Food Chemistry について
液滴 について
骨 について
乳濁液 について
ゲル について
ゼラチン について
ウシ について
魚油 について
魚類 について
乳化剤 について
アシル化 について
側鎖 について
無水物 について
魚皮 について
クリーミング について
乳化安定性 について
アシル化修飾 について
無水物構造 について
ウシ骨ゼラチン について
冷水魚皮ゼラチン について
エマルションの安定性 について
食品蛋白質 について
無水物 について
哺乳類 について
魚類 について
ゼラチン について
アシル化 について
修飾 について
乳化安定 について
能力 について