Li Yang について
National Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Key Laboratory for Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture, Key Laboratory for Agro-Products Nutritional Evaluation of Ministry of Agriculture, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Process... について
Zou Yucheng について
National Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Key Laboratory for Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture, Key Laboratory for Agro-Products Nutritional Evaluation of Ministry of Agriculture, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Process... について
Que Fei について
Department of Applied Engineering, Zhejiang Institute of Economics and Trade, Hangzhou 310018, China について
Zhang Hui について
National Engineering Laboratory of Intelligent Food Technology and Equipment, Key Laboratory for Agro-Products Postharvest Handling of Ministry of Agriculture, Key Laboratory for Agro-Products Nutritional Evaluation of Ministry of Agriculture, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Process... について
Zhang Hui について
Ningbo Research Institute, Zhejiang University, Ningbo 315100, China について
Current Opinion in Food Science について
食品 について
ネットワーク について
水素化 について
溶媒 について
乳濁液 について
ゲル化 について
多糖類 について
脂質 について
食品添加物 について
タンパク質 について
高分子 について
構造形成 について
起泡 について
食品工業 について
三次元 について
脂肪代替物 について
食用油脂,マーガリン について
食品 について
応用 について
高分子 について
オレオゲル について