College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Hohhot, China について
Dong Xinchen について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Hohhot, China について
Wu Lingling について
Foreign Language College, Inner Mongolia Agricultural University, Hohhot, China について
Liu Xiaojuan について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Hohhot, China について
Saldana Marleny D. A. について
Department of Agricultural, Food and Nutritional Science (AFNS), University of Alberta, Edmonton, AB, Canada について
Gao Yang について
Inner Mongolia Autonomous Region Institute of Product Quality Inspection, Hohhot, China について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Hohhot, China について
Sun Wenxiu について
College of Food Science and Engineering, Inner Mongolia Agricultural University, Hohhot, China について
Sun Wenxiu について
Department of Agricultural, Food and Nutritional Science (AFNS), University of Alberta, Edmonton, AB, Canada について
Journal of Food Processing and Preservation について
低温 について
大腸菌 について
抗細菌作用 について
抗細菌薬 について
シェルフライフ について
冷蔵 について
黄色ぶどう球菌 について
シェル構造 について
酸性 について
パッド について
ポリ乳酸 について
ナノファイバ について
エレクトロスピニング について
コアシェル構造 について
茶ポリフェノール について
冷たい新鮮な子ヒツジ について
コア-シェル構造 について
マイクロ/ナノファイバー抗菌性パッド について
野菜とその加工品 について
粉製品 について
食品包装 について
冷蔵 について
新鮮 について
子羊 について
保存 について
コア-シェル構造 について
ナノファイバー について
抗菌性 について
パッド について