Zhang Yao について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, China について
Zhu Ling について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, China について
Wu Gangcheng について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, China について
Wang Xingguo について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, China について
Jin Qingzhe について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, China について
Qi Xiguang について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, China について
Zhang Hui について
National Engineering Research Center for Functional Food, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, 214122, China について
LWT - Food Science and Technology について
NMR【磁気共鳴】 について
酵素 について
エステル化 について
カラムクロマトグラフィー について
基質 について
魚油 について
リパーゼ について
スペクトル について
ホスホリパーゼ について
GPS について
ウレア化合物 について
ポリエン について
ω-3脂肪酸 について
無溶媒反応 について
リゾホスファチジルセリン について
酵素加水分解 について
リゾホスファチジルセリン について
ドコサヘキサエン酸 について
リポザイムTL IM について
エステル化 について
酵素一般 について
酵素の応用関連 について
ドコサヘキサエン酸 について
無溶媒 について
Sn について
ホスファチジルセリン について
DHA について
リゾホスファチジルセリン について
酵素 について
調製 について