Yu Nannan について
Jiangsu Key Laboratory of Food Resource Development and Quality Safety, College of Food and Biology Engineering, Xuzhou University of Technology, Xuzhou, 221000, China について
Yang Fan について
Laboratory of Food Soft Matter Structure and Advanced Manufacturing, College of Food Science and Engineering, Collaborative Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grain and Oil Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing,... について
Gong Hao について
Jiangsu Key Laboratory of Food Resource Development and Quality Safety, College of Food and Biology Engineering, Xuzhou University of Technology, Xuzhou, 221000, China について
Zhou Jinwei について
Jiangsu Key Laboratory of Food Resource Development and Quality Safety, College of Food and Biology Engineering, Xuzhou University of Technology, Xuzhou, 221000, China について
Jie Chunzhi について
Jiangsu Key Laboratory of Food Resource Development and Quality Safety, College of Food and Biology Engineering, Xuzhou University of Technology, Xuzhou, 221000, China について
Wang Weidong について
Jiangsu Key Laboratory of Food Resource Development and Quality Safety, College of Food and Biology Engineering, Xuzhou University of Technology, Xuzhou, 221000, China について
Chen Xuehong について
Jiangsu Key Laboratory of Food Resource Development and Quality Safety, College of Food and Biology Engineering, Xuzhou University of Technology, Xuzhou, 221000, China について
Sun Ling について
College of Environmental Engineering, Xuzhou University of Technology, Xuzhou, 221000, China について
Journal of Food Engineering について
NMR【磁気共鳴】 について
加熱 について
緩和時間 について
破断 について
印刷適性 について
弾性 について
ゲル について
血漿タンパク質 について
タンパク質 について
二次構造 について
三次元 について
強度 について
すり身 について
トランスグルタミナーゼ について
レオロジー特性 について
ゲル強度 について
トランスグルタミナーゼ について
ハクレン について
蛋白質 について
3D印刷 について
ゲル特性 について
食品蛋白質 について
動物性水産食品 について
トランスグルタミナーゼ について
誘導 について
ヒツジ について
血漿蛋白質 について
すり身 について
ゲル について
印刷特性 について