Yang Jin-Yi について
College of Food Science, Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, China について
Xie Mei-Chan について
College of Food Science, Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, China について
Tan Xue-Cai について
College of Chemistry and Chemical Engineering, Guangxi University for Nationalities, Nanning, China について
Tian Yuan-Xin について
Guangdong Provincial Key Laboratory of New Drug Screening, School of Pharmaceutical Sciences, Southern Medical University, Guangzhou, China について
Wang Hong について
College of Food Science, Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, China について
Xu Zhen-Lin について
College of Food Science, Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, China について
Yuan Ting-Ting について
Shenzhen Care-green Agriculture Products Testing & Certification Co. Ltd., Shenzhen, China について
Xiao Yi-Mei について
Shenzhen Care-green Agriculture Products Testing & Certification Co. Ltd., Shenzhen, China について
Shen Yu-Dong について
College of Food Science, Guangdong Provincial Key Laboratory of Food Quality and Safety, South China Agricultural University, Guangzhou, China について
Journal of Food Science について
消費者 について
食品 について
飲料 について
偽和 について
抗血清 について
死 について
ハプテン について
健康管理 について
検出限界 について
三次元 について
スクリーニング について
ELISA について
サプリメント について
計算化学 について
酵素阻害剤 について
計算化学 について
ハプテン について
イムノアッセイ について
分子シミュレーション について
タダラフィル について
食品の汚染 について
バイオアッセイ について
イムノアッセイ について
増強 について
抗体 について
分子 について
計算化学 について
証拠 について