Paisuwan Waroton について
Department of Chemistry, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Phyathai Road, Pathumwan, Bangkok 10330, Thailand について
Ajavakom Vachiraporn について
Department of Chemistry and Center of Excellence for Innovation in Chemistry, Faculty of Science, Ramkhamhaeng University, Bangkok 10240, Thailand について
Sukwattanasinitt Mongkol について
Nanotec-CU Center of Excellence on Food and Agriculture, Department of Chemistry, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Phyathai Road, Pathumwan, Bangkok 10330, Thailand について
Tobisu Mamoru について
Department of Applied Chemistry, Graduate School of Engineering, Osaka University, Suita, Osaka 565-0871, Japan について
Tobisu Mamoru について
Innovative Catalysis Science Division, Institute for Open and Transdisciplinary Research Initiatives (ICS-OTRI), Osaka University, Suita, Osaka 565-0871, Japan について
Ajavakom Anawat について
Nanotec-CU Center of Excellence on Food and Agriculture, Department of Chemistry, Faculty of Science, Chulalongkorn University, Phyathai Road, Pathumwan, Bangkok 10330, Thailand について
Sensing and Bio-Sensing Research について
蛍光 について
酸化 について
量子収量 について
環境汚染 について
比色分析 について
遺伝病 について
Michael反応 について
金属中毒 について
無色 について
Wilson病 について
窒素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
キノリン類 について
蛍光強度 について
分子内環化 について
Cu2+の検出 について
ジヒドロピリジンの酸化 について
ジヒドロキノリンの酸化 について
ピリジン について
キノリン について
分析機器 について
誘導体 について
酸化 について
比色 について
合成方法 について