Shi Zhenxing について
Laboratory for Green Cultivation and Deep Processing of Three Gorges Reservoir Area’s Medicinal Herbs, College of Biology and Food Engineering, Chongqing Three Gorges University, Chongqing 404120, People’s Republic of China について
Shi Zhenxing について
Institute of Crop Science, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), 80 South Xueyuan Road, Haidian, Beijing, 100081, People’s Republic of China について
Shi Zhenxing について
Gastronomic Sciences Lab, University of Liege - Gembloux Agro-Bio Tech, 2 Passage des Deportes, Gembloux, 5030, Belgium について
Blecker Christophe について
Food Science and Formulation Lab, University of Liege - Gembloux Agro-Bio Tech, 2 Passage des Deportes, Gembloux, 5030, Belgium について
Richel Aurore について
Biomass and Green Chemistry Lab, University of Liege - Gembloux Agro-Bio Tech, 2 Passage des Deportes, Gembloux, 5030, Belgium について
Wei Zuchen について
Laboratory for Green Cultivation and Deep Processing of Three Gorges Reservoir Area’s Medicinal Herbs, College of Biology and Food Engineering, Chongqing Three Gorges University, Chongqing 404120, People’s Republic of China について
Chen Jingwang について
Gastronomic Sciences Lab, University of Liege - Gembloux Agro-Bio Tech, 2 Passage des Deportes, Gembloux, 5030, Belgium について
Chen Jingwang について
Lab of Food Chemistry and Nutrition Science, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences; Key Laboratory of Agro-products Processing, Ministry of Agriculture, No. 2 Yuan Ming Yuan West Road, Haidian District, Beijing, 100193, PR China について
Ren Guixing について
Institute of Crop Science, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), 80 South Xueyuan Road, Haidian, Beijing, 100081, People’s Republic of China について
Guo Dongqin について
Laboratory for Green Cultivation and Deep Processing of Three Gorges Reservoir Area’s Medicinal Herbs, College of Biology and Food Engineering, Chongqing Three Gorges University, Chongqing 404120, People’s Republic of China について
Yao Yang について
Institute of Crop Science, Chinese Academy of Agricultural Sciences (CAAS), 80 South Xueyuan Road, Haidian, Beijing, 100081, People’s Republic of China について
Haubruge Eric について
Gastronomic Sciences Lab, University of Liege - Gembloux Agro-Bio Tech, 2 Passage des Deportes, Gembloux, 5030, Belgium について
LWT - Food Science and Technology について
粉体 について
印刷 について
食品 について
膨潤 について
印刷適性 について
ゼラチン について
インゲンマメ について
注射器 について
寒天 について
微粉砕 について
キサンタンゴム について
三次元 について
プリンタ について
健康食品 について
アルギン酸ナトリウム について
3D食品印刷 について
超微粉砕 について
インゲンマメ蛋白質 について
物理的性質 について
α-AI活性 について
食品添加剤 について
食品包装 について
植物の生化学 について
微生物に対する影響 について
3D について
食品 について
プリンタ について
超微細 について
白 について
インゲンマメ について
Phaseolus について
蛋白質 について
インキシステム について
3次元 について
印刷適性 について
評価 について