de Andrade Barbara M. について
Graduate Program in Chemical Engineering, Institute of Chemistry, Rio de Janeiro State University, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Margalho Larissa P. について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Batista Diego B. について
Graduate Program in Chemical Engineering, Institute of Chemistry, Rio de Janeiro State University, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Lucena Izylla O. について
Graduate Program in Chemical Engineering, Institute of Chemistry, Rio de Janeiro State University, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Kamimura Bruna A. について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Balthazar Celso F. について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Brexo Ramon Peres について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Pia Arthur K.R. について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Costa Ramon A.S. について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Cruz Adriano G. について
Department of Food, Rio de Janeiro Federal Institute of Education, Science and Technology, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Granato Daniel について
Department of Biological Sciences, Faculty of Science and Engineering, University of Limerick, V94 T9PX Limerick, Ireland について
Sant’Ana Anderson S. について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Campinas, SP, Brazil について
Luna Aderval S. について
Graduate Program in Chemical Engineering, Institute of Chemistry, Rio de Janeiro State University, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Luna Aderval S. について
Department of Analytical Chemistry, Rio de Janeiro State University, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
de Gois Jefferson S. について
Graduate Program in Chemical Engineering, Institute of Chemistry, Rio de Janeiro State University, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
de Gois Jefferson S. について
Department of Analytical Chemistry, Rio de Janeiro State University, Rio de Janeiro, RJ, Brazil について
Journal of Food Composition and Analysis について
アルゴリズム について
亜鉛 について
消費者 について
石炭 について
付加価値 について
ナトリウム について
ニューラルネットワーク について
気候 について
チーズ【食品】 について
微量元素 について
ケモメトリックス について
生乳 について
サポートベクトルマシン について
ランダムフォレスト について
食品組成 について
栄養素プロファイル について
多変量解析 について
人工知能 について
パターン認識 について
チーズ について
食品の分析 について
食品の化学・栄養価 について
ICP-OES について
微量元素 について
地域 について
ブラジル について
職人 について
チーズ について
ケモメトリックス について
分類 について