Xu Zhenbo について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Engineering Research Center of Starch and Vegetable Protein Processing Ministry of Education, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, Chi... について
Xu Zhenbo について
State Key Laboratory of Applied Microbiology China Southern, Insititue of Microbiology, Guangdong Academy of Sciences, 510070, China について
Xu Zhenbo について
Center for Translational Medicine, the Second Affiliated Hospital of Shantou University Medical College, Shantou 515041, Guangdong, China について
Xu Zhenbo について
Home Economics Technology, Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, Bangkok, Thailand について
Xu Zhenbo について
Research Institute for Food Nutrition and Human Health, Guangzhou, China について
Xu Zhenbo について
National Institute of Fundamental Studies, Kandy, Sri Lanka について
Wang Kan について
Center for Translational Medicine, the Second Affiliated Hospital of Shantou University Medical College, Shantou 515041, Guangdong, China について
Liu Ziqi について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Engineering Research Center of Starch and Vegetable Protein Processing Ministry of Education, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, Chi... について
Soteyome Thanapop について
Home Economics Technology, Rajamangala University of Technology Phra Nakhon, Bangkok, Thailand について
Deng Yang について
College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao, 266109, China について
Chen Ling について
School of Food Science and Engineering, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, Engineering Research Center of Starch and Vegetable Protein Processing Ministry of Education, South China University of Technology, Guangzhou, 510640, Chi... について
Seneviratne Gamini について
National Institute of Fundamental Studies, Kandy, Sri Lanka について
Hong Wei について
GMU-GIBH Joint School of Life Sciences, Guangzhou Medical University, Guangzhou, Guangdong, China について
Liu Junyan について
Department of Civil and Environmental Engineering, University of Maryland, College Park, MD, 20742, USA について
Harro Janette M. について
Department of Microbial Pathogenesis, School of Dentistry, University of Maryland, Baltimore, MD, 21201, USA について
Kjellerup Birthe V. について
Department of Civil and Environmental Engineering, University of Maryland, College Park, MD, 20742, USA について
LWT - Food Science and Technology について
シミュレーション について
食品 について
カタラーゼ について
ビール について
寒天 について
冷蔵 について
ゲノム について
Pediococcus について
蘇生法 について
フローサイトメトリー について
継代培養 について
食品安全性 について
VBNC について
生細胞 について
ゲノム配列 について
ビールの腐敗 について
Pediococcus damnosus について
生存するが培養不能な状態(VBNC) について
蘇生 について
フローサイトメトリー について
ビール について
食品の化学・栄養価 について
生存 について
培養 について
Pediococcus について
起因 について
ビール について
腐敗 について
ゲノム配列 について
フローサイトメトリー について
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組み合わせ について
手順 について