Shi Xin について
Information Technology Research Center, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, Beijing 100097, China について
Shi Xin について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Shi Xin について
National Engineering Research Center for Information Technology in Agriculture, Beijing 100097, China について
Shi Xin について
National Engineering Laboratory for Agri-product Quality Traceability, Beijing 100097, China について
Zhang Jiaran について
Information Technology Research Center, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, Beijing 100097, China について
Zhang Jiaran について
National Engineering Research Center for Information Technology in Agriculture, Beijing 100097, China について
Zhang Jiaran について
National Engineering Laboratory for Agri-product Quality Traceability, Beijing 100097, China について
Information Technology Research Center, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, Beijing 100097, China について
National Engineering Research Center for Information Technology in Agriculture, Beijing 100097, China について
National Engineering Laboratory for Agri-product Quality Traceability, Beijing 100097, China について
Tan Yuqing について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Hong Hui について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Luo Yongkang について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Food Chemistry について
励起 について
ニューラルネットワーク について
可変性 について
因子分析 について
モデル について
新鮮度 について
成分 について
発蛍光団 について
PARAFAC について
相対誤差 について
逆伝播ニューラルネットワーク について
生菌数 について
動径基底関数ニューラルネットワーク について
ビッグヘッドコイヘッド について
鮮度予測 について
励起放出行列 について
並列因子分析 について
逆伝搬ニューラルネットワーク について
動径基底関数ニューラルネットワーク について
動物性水産食品 について
魚 について
眼 について
励起 について
放出 について
マトリックス について
EEM について
分析 について
コイ について
Hypophthalmichthys について
頭部 について
鮮度 について
破壊予測 について