Cheng Weiwei について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Zhang Qiaoyun について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Yang Yuling について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Zhang Yan について
Hebei Key Laboratory of Food Safety, Hebei Food Inspection and Research Institute, Shijiazhuang 050091, China について
Tang Xiaozhi について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Food Control について
干渉 について
最適化 について
食品 について
汚染物質 について
電解重合 について
発癌性 について
醤油 について
電気化学 について
迅速分析 について
産熱 について
検出限界 について
自己集合 について
分子刷込高分子 について
ナノポーラス について
電極触媒活性 について
3-MCPD について
迅速検出 について
ナノポーラス金 について
分子インプリントポリマー について
電気化学 について
食品の汚染 について
食品の分析 について
分子インプリントポリマー について
キャップ について
ナノポーラス金 について
醤油 について
ジオール について
迅速定量 について
簡易 について
電気化学 について