Shang Ao について
National Agricultural Science & Technology Center, Chengdu, China について
Shang Ao について
Institute of Urban Agriculture, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, China について
Shang Ao について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food, Nutrition and Health, Department of Nutrition, School of Public Health, Sun Yat-Sen University, Guangzhou, China について
Liu Hong-Yan について
National Agricultural Science & Technology Center, Chengdu, China について
Liu Hong-Yan について
Institute of Urban Agriculture, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, China について
Luo Min について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food, Nutrition and Health, Department of Nutrition, School of Public Health, Sun Yat-Sen University, Guangzhou, China について
National Agricultural Science & Technology Center, Chengdu, China について
Institute of Urban Agriculture, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, China について
Yang Xiao について
National Agricultural Science & Technology Center, Chengdu, China について
Yang Xiao について
Institute of Urban Agriculture, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, China について
Li Hang-Yu について
Guangdong Provincial Key Laboratory of Food, Nutrition and Health, Department of Nutrition, School of Public Health, Sun Yat-Sen University, Guangzhou, China について
Wu Ding-Tao について
Institute of Food Processing and Safety, College of Food Science, Sichuan Agricultural University, Ya’an, Sichuan, China について
Sun Quancai について
School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, China について
Geng Fang について
Key Laboratory of Coarse Cereal Processing (Ministry of Agriculture and Rural Affairs), School of Food and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China について
Gan Ren-You について
National Agricultural Science & Technology Center, Chengdu, China について
Gan Ren-You について
Institute of Urban Agriculture, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Chengdu, China について
Gan Ren-You について
Key Laboratory of Coarse Cereal Processing (Ministry of Agriculture and Rural Affairs), School of Food and Biological Engineering, Chengdu University, Chengdu, China について
Critical Reviews in Food Science and Nutrition について
茶 について
消炎作用 について
抗腫瘍作用 について
糖尿病 について
ヒト について
緑茶 について
生物活性 について
甘味 について
機能性食品 について
サプリメント について
芳香族ケトン について
配糖体 について
多価フェノール について
ピラノシド について
グルコシド について
ヒドロキシケトン について
肝臓保護作用 について
ハーブティー について
生物活性化合物 について
緑茶 について
ジヒドロカルコン について
健康利益 について
抗酸化剤 について
抗糖尿病 について
抗癌剤 について
アルカロイドし好飲料 について
利益 について
生物活性 について
供給源 について
甘茶 について